HEM ¦ NYHETER¦ KOMMANDE ¦ DOWNLOAD ¦ PROJEKT ¦ KONTAKT ¦ BILDER

 

Nyheter

 

År 2006


År 2007

 

År 2008

 

År 2009

 

ÅR 2010

 

ÅR 2011

 

ÅR 2012

 

ÅR 2013

    

TP 7 Miles Falcon                                                        2013-12-22

Då var året slut snart och som en liten julklapp har jag laddat upp våran nya present. En alldeles nybyggd TP7 Miles Falcon. Den finns i två versioner, FS9 och FSX. Flygplanet är en väldigt lugn dam att flyga runt med och bjuder på fina flygegenskaper. Så spring iväg och ladda ner denna skönhet och njut av lite lugn och härlig flygning i jul. Från oss på RBDesign återstår bara att önska alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR

Snabblänk: Transportplan

______________________________________________________ 

Ny bok                                                                         2013-12-15

Årets bok från SFF har kommit och i år blev det en trevlig bok om SAAB 105 - SK 60. Den pryder nu sin givna plats i samlingen och står för mycket trevlig läsning framöver. Om ni inte har den så rekommenderar jag att ni köper den.

Snabblänk: Bokhyllan

______________________________________________________

Nya Flygplatser                                                           2013-11-15

Jag tog och laddade upp ett antal flygplatser som jag hade liggandes. Totalt blev det 12st filer. Helt nya flygplatser som ESGF Morup, ESOK Karlstad både nya och gamla flygplatsen, ESVS Siljansnäs, men också FSX versioner av olika flygplatser som tidigare endast funnits i FS9 version på sidan. Ladda ner och njut av nya platser att flyga ifrån.

Snabblänk: Flygplatser

______________________________________________________

ÄNTLIGEN!!!                                                                2013-11-13

Anledningen till att det inte har byggt så mycket det sista året har berott på att jag inte lyckats installera byggprogrammet FSDS på min dator som numera har ett 64-bitars operativ system. Det tyckte inte FSDS V2 om, och eftersom jag under åren har köpt uppgraderingar så ägde jag inte en ren installation av FSDS V3, så jag var tvungen att installera 2:an först för att sedan uppgradera programmet till 3 och 3.51. Nu äntligen har jag fått en ren version av FSDS V3 som jag kunde installera igår och ÄNTLIGEN börja bygga igen. Det är mycket som ska installeras för att få allt att funka, men nu är jag i alla fall på riktigt god väg.

________________________________________________

Nya Böcker                                                                  2013-10-03

Det har varit en hektisk sommar med alldeles för lite tid för uppdateringar. Men lite har hänt i alla fall. t.ex har två helt tidigare okända böcker köpts in och förgyller nu sina platser i boksamlingen. Det är Flottiljerna F10 och F11 som böckerna behandlar. Vidare har en fotodag tillbringats på F11 Skavsta för att dokumentera flottiljen för framtida byggen.

Snabblänk: Bokhyllan

______________________________________________________

F 5 Ljungbyhed                                                          2013-06-27

Vi har den stora glädjen att som enda hemsida i världen kunna presentera F5 Ljungbyhed för FSX och FS9. RBDesign har fått adoptera detta otroliga scenery för att försöka bygga klart det. Bakom detta fantastiska scenery står Kent Ahlberg, lärare på flygteknikcenter i Ljungbyhed. Även Björn Evans som vi har sett lite målningar ifrån förut, har varit med på ett hörn då han var elev på skolan. Tyvärr försvann massor av materialet vid en datorkrasch, och efter det har byggandet stått stilla. Vi får se vad jag kan fixa i framtiden. Under tiden får ni njuta av det som finns just nu. Jag har gjort en mapp som innehåller trädtexturer, men dessa har fel filformat för att fungera i FSX så snyggast blir det om de enbart används i FS9. Flytta helt enkelt dessa filer till scenery mappen om de skall användas. Nu tar vi och tittar på lite bilder och så kilar ni iväg och laddar ner denna pärla sedan.

Snabblänk: Flygplatser

______________________________________________________

TP 79 Douglas C-47/DC-3                                        2013-06-10

ÄNTLIGEN !!! ropar nog flera stycken ute i landet. DC-3 paketet över Flygvapnets samtliga maskiner har det annonserats flera gånger om här på hemsidan att det är på gång och så händer inget mera. Helt och hållet mitt fel. Bakom dessa fantastiska målningar gömmer sig mästermålaren Ronny Olofsson och panelmakaren Lars Fors. Fantastiskt jobb. Själv målade jag om inredningen i kabinen och pyntade med ljus och effekter, och sedan har jag under troligen hundra timmar suttit och finjusterat alphakanaler och detaljer. Jag är inte helt färdig ännu, men det känns löjligt att hålla paketet ifrån er längre p.g.a dessa småsaker. En kul effekt jag hittade och lade till är skrikande/gnisslande bromsar. Även ett riktigt fint ljudpaket har lagts med för att helheten ska bli total. 79002 byggdes om i nosen vid några tillfällen för att testa radarsystem och annat, jag har lagt med en version av maskinen med radarnos. Som en bonus har Ronny målat upp texturen till POLLUX, maskinen som sedan blev 79001 och sköts ner av ryssarna. Hoppas ni får stor njutning av detta paket och håll utkik efter ev uppdateringar.

Snabblänk: Transportflygplan

______________________________________________________

Nya böcker                                                                  2013-05-26

Då har man varit på en trevlig flygdag i Västerås och som seden bjuder så utökades bokbeståndet med två volymer. Den nyaste J21 boken och den riktigt trevliga och fint illustrerade boken om våra jaktflygplan och deras målning.

Snabblänk: Bokhyllan

______________________________________________________

Roll out Västerås                                                      

Ni missar väl inte flygdagen i Västerås den 26:e Maj. Och givetvis ska jag dit, om vädret tillåter kommer jag ha t-shirt och keps med RBDESIGN tryckt på dem så hälsa om ni ser mig. Väl mött !!!

______________________________________________________

Flygdagar 2013                                                          2013-03-26

Då har jag äntligen satt mig ner och uppdaterat flygdagslistan med årets flygdagar, och jag tycker det ser ut som ett riktigt bra år. Efter flera år med ganska litet utbud av flygdagar så har jag en känsla av att detta året bjuder på många fina dagar. Nu återstår ju att önska sig ett riktigt härligt sommarväder dessa dagar oxå. Trevlig flygsommar !

Snabblänk: Flygdagar 2013

______________________________________________________

Mora flygfält                                                               2013-02-13

Årets första uppladdning. Det är Anders Samuelsson som har pillat ihop ett bättre Mora åt oss. Sceneryt är till FS2004 och fyller ut en tom plats i listan över flygplatser som fanns att ladda ner. Riktigt trevligt. Innan jag hann få ändan ur och ladda upp sceneryt så kom idag Anders med en uppdatering, så här kommer den senaste versionen.

Snabblänk: Flygplatser

______________________________________________________

 

 

 

 

 

 

Copyright RB Design.se © 2006